Ford Srbija app

Inovacija za sve

MyFord 1program pogodnosti je jedinstven program koji Vam na potpuno inovativan način u jedinstvenoj mobilnoj aplikaciji  omogućuje da uživate u pogodnostima pri kupovini Ford automobila i pratećih programa, da dobijate korisne informacije od Ford dilera i servisnog kanala, da uvek budete obavešteni o bitnim datumima u vezi održavanja i podrške i sl.

SKINITE MyFord MOBILNU APLIKACIJU

appstore-download-apple

appstore-download-google

vodici-myford

VODIČI I KORISNE INFORMACIJE

Vaš pomoćnik u svakoj prilici

Naš vodič će Vam pomoći da lako i brzo saznate lokacije, adrese i kontakt podatke Ford salona i autorizovanih servisa, ali i druge korisne informacije za vozače  poput benzinskih stanica, parkinga i sl.

Nova veza sa vašim omiljenim auto brendom

MyFord stvara jednu sasvim novu vrstu veze između Vas i vašeg omiljenog auto brenda Ford. Kroz program pogodnosti dokazaćemo da cenimo Vašu vernost, a kroz korisne servise u MyFord aplikaciji bićete uvek u toku sa najnovijim Ford tehnološkim dostignućima, inovacijama i naravno sjajnim prodajnim i promo akcijama koje pripremamo samo sa Vas !

Ford-Fiesta

Samo jedan klik da saznate sve

MyFord aplikacija i program će se stalno usavršavati. Kroz inovativan i intuitivan dizajn aplikacije učinićemo da Vam se MyFord program dopada, da Vam bude dobar pomoćnik i u svakodnevnom životu, kao i na putu. Benefiti stečeni kroz MyFord program biće Vam stalno dostupni u formi MyFord kredita, kojeg možete koristiti u bilo kojoj Ford prodavnici ili ovlašćenom servisu, ali i za kupovinu različitih nagradnih kupona koje ćemo Vam staviti na raspolaganje. Pročitajte više na strani pogodnosti…

Vidite kako Vam MyFord  pomaže na putu

MyFord1 koristi savremene google alate i servise da vam u okviru MyFord vodiča pokaže najkraći put do bitnih tačaka za Vaš Ford automobil. Ako Vam je potrebna neka informacija ili pomoć na putu, lako i brzo iz aplikacije ćete saznati koja je lokacija najbliža Vama, odrediti putanju do nje, kontaktirati našu tehničku podršku itd.

Krenite na put