UPOZNAJTE

Pogodnosti programa lojalnosti  MyFord

MyFord program lojalnosti smo stvorili sa željom da nagradimo kupce za njihovu trajnu naklonost  ka jedinstvenom iskustvu brenda Ford. MyFord program stalno jača  i proširuje broj  lojalnih kupaca kroz jedinstveni stimulativni bonus sistem, kako kumulativnog, tako i jednokratnog nagrađivanja.

Prvi put se program lojalnosti u automobilskoj industriji ne predstavlja samo kao program benefita i bonusa već kao iskustvo korisnika…

Prijavite se za članstvo u MyFord program i uživajte u mnoštvu ponuda, poklona i pogodnosti ,ali i u velikom broju veoma korisnih informacija i servisa…

PREDNOSTI I BENEFITI

MyFord je inovativni program koji  korisnicima, članovima omogućuje posebne pogodnosti koje mogu iskoristiti prilikom kupovine proizvoda i usluga na izabranim prodajim mestima GRAND MOTORS doo d.o.o. u kojima funkcioniše program.

Program pogodnosti MYFORD programa funkcioniše po modelu skupljanja poena.

120 din potrošnje = 1 poen

1 poen = 1 MyFord kredit

Pokretač putem dostupnih kanala komunikacije obaveštava korisnika programa o stanju MyFord kredita.

Korisnici mogu stečeni MyFord kredit konvertovati u:

  • popust za kupovinu na POS mestu prilikom plaćanja uz ograničenje da iznos popusta može biti  najviše 20% od iznosa računa pri čemu se koristi formula:
  • 1MyFord kredit = 1 din popusta

( NAPOMENA:  popust se ne sabira na odobrene popuste u prodaji )

  • nagradne MYFORD kupone. Nagradni kuponi su označeni određenom vrednošću MyFord kredita i mogu se odnositi na portfolio Ford-a (automobili, aksesoari i usluge) ili na portfolio koalicionih partnera u programu ( Na primer kupon za zamenu ulja i filtera košta 10000 MyFord kredita, ili da kupon za redovan servis automobila košta 30.000 MyFord kredita i sl. ). Zamena stečenog MyFord kredita za nagrade se može vršiti u MyFord mobilnoj aplikaciji ili direktno na POS mestu od strane prodavca.

Pre plaćanja robe I korišćenja benefita programa  potrebno je da korisnik na kasi:

  • priloži karticu pogodnosti MYFORD Programa ili BARKOD u MYFORD mobilnoj aplikaciji ili
  • saopšti jedinstveni SMS KOD prodavcu na kasi, ili
  • saopšti broj mobilnog telefona prodavcu preko kojeg je registrovan.

OSTALE POGODNOSTI I PREDNOSTI PROGRAMA:

+ Vaša MyFord digitalna kartica lojalnosti. Ovo je prvi program u kojem sve benefite pri kupovini i mnogo više od toga ostvarujete apsolutno bez plastične kartice.
+ Ne propustite Ford promo akcije. Ovde možete videti i ako želite poručiti kupone koji Vam mogu doneti specijalne popuste na servisne usluge ili na kupovinu novog automobila, auto aksesoara i slično.
+ Naš vodič će Vam pomoći da lako i brzo saznate lokacije, adrese i kontakt podatke svih naših salona i autorizovanih servisa, ali i druge korisne informacije za vozače poput benzinskih stanica, parkinga i sl.
+ Uređujte sami svoj profil i profil vašeg automobila u aplikaciji. Ako nam ostavite sve podatke, nagradićemo Vas ekstra MyFord poenima. Setićemo se i za rođendan ćemo Vam poslati posebnu čestitku i poklon kao znak pažnje. Svaki uneti kilometar u kilometraži Vašeg automobila takođe donosi poene i nagrade!
+Ford je inovativna kompanija koja često ima ne samo zanimljive novosti iz sveta automobilizma, već i dosta korisnih informacija za vozače. Našu viziju želimo da podelimo sa Vama, želimo i da Vas pozovemo da budete deo naših akcija ili događaja na kojima promovišemo nove modele Ford automobila.
+ Jedan jedinstveni interaktivni meni za sve funkcionalnosti – SAMO pritisnite MyFord logo i sve Vam je na dohvat ruke

I ako i zaboravite Vaš mobilni telefon u FORD SALONU ili SERVISU je dovoljno da date broj telefona na kasi, MyFord će na ekranu kase prikazati Vaše podatke, izlistati kupone i sve druge bitne informacije o Vašem članstvu u MyFord programu !

Preuzmite  dokument  MyFord Opšta pravila korišćenja V1.0

Preuzmite  dokument  MyFord EULA&PRIVACY POLICY V1.0

appstore-download-apple
appstore-download-google
myford-15

KORISNO I PAMETNO

Pretražite informacije lako

Zahvaljujući MyFord aplikaciji biće Vam na samo jedan klik dostupne sve važne informacije koje su u vezi Ford brenda, prodajnih i servisnih salona, naših servisnih akcija, prodajnih akcija, mogućnosti da Vaš postojeći automobil zamenite novim i sl.

Budite uvek u vezi sa nama

MyFord je veoma koristan program koji će Vam omogućiti da saznate koliko Ford brine o svojim kupcima.

Preuzmite aplikaciju

Preuzmite i registrujte se u MyFord program

Krenite na put

Koristite MyFord kao asistenta na putu

Uđite u MyFord program